måndag 30 mars 2009

Till minne av Frasse.

Det har gått ett tag nu sedan Frasse började bli dålig. Han har inte blivit förbättrad ett dugg efter både avmaskning och penicillinkur. Han har bara blivit magrare och magrare som tiden gått och igår bestämde vi oss, både jag och Thomas att han skulle få somna in så han slapp att lida mer, för troligtvis har han nog gjort det. Man tror ju att han ska bli piggare hela tiden men man såg ingen förbättring på honom. Så idag skedde det. Frasse somnade in vid halv fem tiden saknad av oss alla här hemma.
Frasse år 2000 när vi bodde på Vengatan i Landskrona, även kallad Spinken av en annan tjej som Frasse flyttade in till en vecka för hon hade godare mat till honom. Efter det fick jag börja köpa burkmat till honom så han stannade hemma.
Frasse flyttade in till oss en kall vinterkväll när han var ganska liten. Han var frusen och hungrig så han fick komma in och sova i vår säng och sedan dess har han bott hos oss.

3 kommentarer:

  1. Nej så tråkigt! Men säkert skönt för honom.
    Spontant tänker jag på honom, när han gick på ert plank runt poolen här i Råga Hörstad och gav Tomas en "snyting". Han var så roligt och så speciell.
    Vi saknar honom redan.
    Varmaste kramar på er alla, vi tänker på er.
    Vi alla på Little Creek

    SvaraRadera
  2. Trist att höra men det är ju för att ni är så måna om alla era djur som ni gjorde det ni gjorde; för att han skulle slippa lida... Trist "för människan" men barmhärtigast för djuret. // kram Marina och Conny

    SvaraRadera