onsdag 1 april 2009

Korallen igen.

Underbart väder idag, känns som våren kommit. Marina och Conny tittade in en snabb runda innan Thomas tog pållarna en runda i korallen. Först ut var Star och han jobbade på bra i den tunga grusen. Efter en mysig joinup och en liten skrittrunda på vägen för att svettas av så var båda ganska nöjda. Bonnie var i hagen och hon gnäggade lite efter honom.

Sedan var det Bonnies tur. Hon förstod inte riktigt i början vad hon skulle göra och hon var ganska kaxig. Sprang nära inpå Thomas men när väl polletten ramlade ner för henne så blev det avstånd till honom och ena örat var väl riktat mot honom. Hon tuggade oxå lite så då var Thomas nöjd och fick en joinup med henne. Efteråt skrittades hon av en runda på vägen för hon var ganska svettig hon oxå. Star stod i hagen och var märkbart irriterad över att hon var iväg. Efteråt pysslade vi om dom bägge två och Bonnie stod och gäspade stort i stallet.

1 kommentar:

  1. "Vi har vår i luften, var har ni er...?" Hihi, lite Börje-bus! Han hade alltid såna kommentarer för sej (Börje är min hästguru, finns ej mer i livet). Härliga bilder! Och ni lyckas alltid få till så läcker musik till era små filmsnuttar - kul! // Kram Mårina PS. Bra med gäspandet; tyder på avslappning och förtroende!

    SvaraRadera