torsdag 16 april 2009

Påsken.


Ja nu är påsken över och jag kom aldrig iväg till Blåkulla, istället har jag och Thomas varit i Billinge hos Pia och Arne och målat hus. Vi fick måla och måla men god mat vi fick och resultatet blev jättefint. Efter målningen blev det grillat och ett varmt bad hemma hos oss i vårat spa. Lite god öl och kortspel en bit ut på natten.

Troligtvis Billinges mest välspikade garagedörr (enligt Thomas)
Flaggstången är tvättad och insmord med vax.
Annars har helgen bara försvunnit i faslig fart. Vädret har varit helt underbart och vi har varit tidigt ute och sent inne. Har fått lite iordning i trädgården, fixat till det sista i hagarna, varit hos Lena och Mats och hälsat på med Yoga och hon och Julle lekte för fullt så båda var helt slut efteråt. Ito fick vila här hemma. Varit ute och ridit en liten runda på Star och Thomas gick med Bonnie sidan om. Provade att rida och ha Bonnie på släp men båda två tyckte det var lite läskigt så vi får öva mer på det. Varit och köpt en skjorta till Thomas för på lördag är det dax för Bonnies första (och Thomas) showmanship på Bökeberg. Ohhh vad nervigt....Vi börjar lite försiktigt och startar i E- klassen som är absolut lägsta klassen. Har oxå köpt showgrimma och grimskaft till Bonnie som hon ska ha. Idag har vi övat Bonnie på att åka transport själv och Star fick bli hemma i hagen. Thomas körde med Bonnie och jag var hemma och smög på Star för att se hur han betedde sig att vara själv. Tror inte det blir några problem med någon av dom men man kan aldrig vara säker.
Så håll nu tummarna på lördag att allt går bra och vi får en placering med vår underbara lilla tjej.

2 kommentarer:

  1. Då var det er vi såg fixa på huset...! Vägbeskrivning och tidpunkt till lördan, tack!
    Marina och Conny

    SvaraRadera
  2. Japp det var det nog, Start kl 10 på lördag, vi har nr 11. Väg 108 mot Svedala. C.a. 1 mil innan stort ridhus höger sida, går ej att missa. I Bökeberg. Ses kanske då :)
    Åsa

    SvaraRadera