onsdag 29 april 2009

Onsdag kväll !

Redan onsdag, dagarna bara rinner förbi. Idag har Thomas klippt gräsmattan för första gången i år och hästarna klippte kanterna på vår väg ner till vårt hus. Det var gott tyckte dom....



Bättre än vitlöken vi har börjat ge dom i maten för att dom inte ska bli så bitna av mygg och flugor. Bonnie tyckte det var så äckligt första gången att hon inte åt det men så smet Star in i hennes box och slög det i rappet så nästa gång åt hon det med lite fryntningar med näsan, såg ganska komiskt ut. Hon är väl inte jätteglad i det ännu men hon vänjer sig snart. Star har inga problem med det i alla fall. Har oxå börjat spruta dom med lite flugspray och det luktar lite konstigt tycker både Bonnie och Star, men Star har accepterat sprayflaskan. (Hade dusterna med honom ifjol med det) men Bonnie tycker det är lite konstigt. Men det är bara att öva som vanligt.
När vi hade tagit in dom i stallet för kvällen så tog jag fram ett litet bett och visade Bonnie och utan någon som helst tvång så tog hon det och tuggade lite på det. Jag blev lite förvånad men hon är ju som hon är så det var väl inga problem med det, tyckte hon klart.
Svalorna på väg att flytta in i stallet. Dom håller på att leta upp ett bra ställe att bygga bo på. Ifjol hade vi ungar i två omgångar.
Doc har hittat en solig varm plats att sova en kvällslur på.
Och lillterroristen vilar oxå en sväng efter ha passat hästarna på vägen.
I morgon är det valborgsmäss och högen i hagen ska eldas upp och korvarna ska grillas. Vi blir några stycken så vi hoppas att vädret håller i sig så vi slipper frysa som vi brukar göra valborg.

4 kommentarer:

  1. Hej Åsa
    Grattis på födelsedagen. Ha en bra dag idag

    Kram Lidija

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder, det är jättebra att ni vänjer lilla damen på det viset som ni gör! Okomplicerat och smärtfritt. Ni kommer att få ett jättebra resultat i slutändan med er "skolboksexemplariska" hantering av henne (i alla sammanhang)! Och grattis igen på föllsedan, hihi... // Marina och Conny.

    SvaraRadera
  3. Tackar tackar alla, vi ses ikväll
    Åsa

    SvaraRadera