lördag 18 april 2009

Showmanship på Bökeberg.

Ja nu är det över. Allt har faktiskt gått enligt planerna idag. Vi lastade på Bonnie halv nio i morse och lämnade Star ensam hemma. Styrde kosan mot Bökeberg. Kom fram i god tid och anmälde oss och lastade av Bonnie. Hon var lite orolig i början men det är väl helt normalt. Hon följde oss vart vi än gick utan att protestera ett dugg. Väl nere i det gigantiska ridhuset och många hästar runt omkring gnäggade hon lite men var faktiskt lugn och fin. Vi startade först i vår klass och för att vara första gången gick det bra. Det var vårt mål idag att genomföra tävlingen och att allt skulle gå bra och det gjorde det. Placering 3:a. Om inte Thomas hade klantat sig lite hade det kanske blivit lite bättre, men vi är mycket nöjda med dagens prestation. Det blir fler tävlingar kan jag lova.
På väg ner mot ridhuset.
Uppvärmning !

Domaren hette Helena Sandell och domarbiträdet var Sara Alvrud som vi var hos för två veckor sedan.

Träffade Thomas och Madde utanför. Madde skulle oxå tävla i andra klasser. Kolla in Bonnies fina gula rosett!!!!
Kenth och hans son kom oxå och tittade. Kenth har tagit många fina bilder idag och det tackar vi för.
Fika i gröngräset. Gott kaffe tyckte vi och gott gräs tyckte Bonnie.
En hingst som stod i hagen (väldigt lik Eddie Bonnies pappa.) som vi fick passera när vi skulle ner till ridhuset. Han blev blixtförälskad (hmmm) i Bonnie och hade uppvisning för henne. Hon tyckte han betedde sig lite konstigt så det var bättre att gå på andra sidan vägen så långt borta man kunde för honom.
Hemfärden gick sedan bra och Star hälsade oss välkomna hem med gnäggande från hagen. Han hade ätit av höet vi lagt ut i hagen lite här och var så han har nog haft att göra när vi var borta.
Bonnie släpptes in till Star i hagen och sedan fick dom gå och mysa resten av dagen för vi drog vidare till Sösdala......

2 kommentarer:

  1. Ni var så duktiga! Men Thomas - inga händer i fickorna när det är showmanship! ;)

    SvaraRadera
  2. Grattis till en tredjeplats - skitbra jobbat för att vara första gången (för alla parter, väl?) // Marina och Conny

    SvaraRadera