tisdag 10 mars 2009

Sara på besök.

Jag ringde Sara nu i eftermiddags. Vi behövde lite hjälp med att mejla till Usa. Sara ska snart åka dit och jobba på ranch i ett år så hon behärskar det amerikanska språket. När hon var här passade vi på att fråga henne hur man gör när man ska visa sitt föl på utställning.Vi hade tänkt att göra det nu i vår. Om det finns någon tävling. Så mycket man måste tänka på. Alla fyra benen ska vara rätt, hur jag ska gå sidan om henne, hur jag ska stå, hur man får hästen till att flytta ett ben i taget och hur man får hästen till att stå stilla. Sara visade olika knep hur man gick till väga. Kul nu är det bara att öva, öva, öva............

Innan Sara kom så ville Thomas skotträna hästarna. Jag stod på ridbanan med Star och Bonnie stod i hagen intill. Dom två första skotten var lite läskiga tyckte Star men sen brydde han sig inte. Bonnie var mest orolig att Star var på ridbanan och hon i hagen. Det var första gången hon var själv i hagen, så skotten brydde hon sig inte speciellt om bara hon hade full koll på Star.
Efter skotten så borstade Thomas av Bonnie sin lerinpackning i stallet så hon var ren och fin när Sara kom. Hon var precis som vanligt så skotten hade inte skärrat henne i alla fall.

1 kommentar:

  1. Whao har tävling 18 april på Bökeberg, där är både showmanship at halter och trail in hand. Bara att öva lite... ;)

    Nu är kissen kastererad. Men hon fick andningsstillestånd av sövningen i 1½ minut så Lena fick göra HLR. Nu mår bebisen dock som hon ska, även om hon känner sig lite klen..

    SvaraRadera