söndag 29 mars 2009

Helgen försvann i ett nafs.

Ja helgen har bara runnit iväg. Jag jobbade igår till klockan nio och efter det var det bara soffan som gällde. Men idag var det träning för Jan nere i ridhuset. Vi bestämde att Thomas skulle rida ner och jag skulle cykla med Yoga. Thomas har cyklat med henne några gånger och det går jättebra både lös och med koppel. Hon är faktiskt otroligt lydig.
Dagen började kanske inte så bra när Star drog i sönder ena tygeln precis innan vi skulle iväg så vi fick byta träns och stigbyglarna klöddade när vi skulle ställa in dom. Så vi fick ta av sadeln igen och fixa till det. (Gissa vem som var gladast över detta hmmm) Och när vi skulle igenom grannens gård hade han fått punka på sin traktorvagn så det stod tvärs över hela gården så det var en meter att komma igenom på. Star tyckte det var alldeles för trångt och samtidigt höll grannen på med att lossa hjulbultarna med en mutterknackare så det knackade på bra. Och det gillade inte Star heller så Thomas fick hoppa av och leda Star genom gården. Sedan blev det full fräs ner till ridhuset och vi kom väl några minuter för sent. Men träningen för Jan gick jättebra för Thomas. Han fick göra rollback och träna lite olika trailhinder. Det tyckte både Thomas och Star var roligt. När vi begav oss hemåt hade jag Yoga lös hela vägen hem på grusvägen. Thomas hade henne sidan om Star en stund i trav och hon sprang där fint sidan om. Kul om man hade kunnat ta med henne på ridturer senare.
När vi kom hem och Star hade fått sin streching som vi alltid gör efter ett ridpass så blev han och Bonnie utsläppta i den stora hagen. Bonnie hade stått själv i sin box när vi var borta och hon hade bara möblerat om halmen i boxen och ätit upp höet hon hade fått, så hon mår nog inte så dåligt av att stå själv nu. Var faktiskt ett tag sedan hon stod själv.
När vi hade fått i oss en bulle och lite kaffe så kom Lena, Göran och Sanna och hälsade på. Sanna hade sin kompis med sig. Vi var uppe och tittade till och kelade lite med pållarna och dom tyckte att Bonnie hade växt. Tyvärr så kom inte kameran fram idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar