söndag 8 mars 2009

Uppdatering.

Ja dagarna bara går och det har inte hänt något speciellt överhuvudtaget. Star hostar fortfarande lite :( inte lika mycket som innan men någon gång då och då hör man honom hosta till. Han har fortfarande pyjamas på sig om nätterna, han ska ha det tills han är frisk säger Thomas. Nu när han får slemlösande medicin i maten så har Thomas skämt bort både Star och Bonnie med skivade morötter i maten. Så nu när det är matdax så gnäggas det rejält i stallet från båda två. :)
Wyatt har jag oxå lyckats med att få i sin medicin varje dag. Jag är ganska orolig varje dag för att han inte ska komma hem så han kan få penicillinet, men än så länge har det funkat. Det är rejäla bett han har fått i ryggen, tror faktiskt att det är en räv som har försökt att ta honom, det är synd för han har blivit ganska skygg, man kan inte få tag i honom utomhus längre utan bara när han är i stallet. Tråkit tycker jag men man får hoppas det går över när han har blivit frisk.
I fredags var det ganska hyggligt väder och Thomas kom hem tidigare från jobbet, han var så förkyld och hade lite feber så han tog ledigt på eftermiddagen, så Bonnie och Star fick gå uppe i den stora hagen. Full galopp i vanlig ordning, titta själv....

I lördags var det oxå skapligt väder, grannen Ulla hade fått ett träd fällt så vi fick hämta veden ifrån det, fasligt slit men gratis ved och hon bjöd på gott kaffe med hemmabakade skorpor som är så sanslöst goda. Hästarna gick i den stora hagen och mös hela dagen.
Fick ett mail från Lena, att Clyde hade flyttat till sin nya ägare. Det hade gått jättebra med besiktning, lastning och allt. Lycka till med Clyde önskar vi Clydes nya ägare. Clyde bara några dagar gammal.

1 kommentar: