fredag 29 maj 2009

Väntar!


Har just tagit en dusch och väntar på att Thomas ska komma hem. Han är på afterwork med lite korvgrillning och sånt. När han kommer hem ska vi gå bort en runda på puben. Puben är en gång om året och där träffas lite folk härifrån byggden och dricker lite öl tillsammans. Vi var där i fjol och det var jättetrevligt.
Innan ikväll var jag ute på en långrunda med hundarna, det går galant nu när man har walkman. Denna gången till och med joggade jag en liten bit men jag hade inga bra skor att springa i. Får väl köpa ett par, har inga just nu för dom har Yoga käkat upp.
Efter promenaden tog jag Bonnie en runda i corallen och det gick superbra och efter det tog vi en promenad på vägen. Hon bryr sig inte så mycket om dom andra hästarna nu som går på andra sidan vägen. Träffade på grannen Susi och stod och pratade med henne en stund och Bonnie stod snällt sidan om och väntade.
En bil passerade oss oxå, det var första gången en bil körde så nära henne men hon stod stilla i vägkanten och rörde sig inte ur fläcken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar