onsdag 3 juni 2009

Ullas sommarfest !

Ulla vår granne sidan om oss fyller år idag. Grattis Ulla !! Och i lördags hade hon fest. Det blev helstekt gris med potatissallad och det var så gott så gott. Till efterrätt fick vi glass med bär. Vi var ca. 70 personer och satt i ett stort tält. Efter maten fick vi gå en tipsrunda som var utsatt i trädgården och det var skönt att röra på sig lite efter den goda maten. Till kaffet var det hemmagjord jordgubbstårta som ett av Ullas barnbarn hade gjort.

Tipsrundan var lite klurig. Pia alltid go och glad.
Vi hade jättetrevligt hela kvällen och jag tror nog att Ulla oxå var nöjd.
Vi var uppe ganska tidigt i söndags. Känns lite konstigt nu att man inte ska iväg på ridlektioner på söndagsmorgonen mer. Det är ju sommar uppehåll nu för Jan och Sara har ju lämnat oss för sin Usaresa. Saknar dig Sara!!!!
Men i alla fall så var det ganska varmt och hästarna hade fått vara ute två nätter nu. Känns konstigt att inte gå ut i stallet på morgonen och kela med dom lite.
I alla fall så mockade vi ut båda boxarna rejält och Thomas körde iväg med gödseln och tippade den hos grannen. Städade av i stallet lite så där blev rent och fint. Sedan kom Star och Bonnie och inspekterade så det blev ordentligt gjort och då fick dom lite nytt kallt vatten att dricka. Gott gott tyckte dom båda två.
Här är kärleksparet som har byggt bo i stallet.
Bonnie lite tetig, ska tvunget välta ut halva spannen med vatten. Hmmm..
Världens vackraste Bonanza´s Bonnie !!!

1 kommentar:

  1. Åh, vad hon växer och blir fin!! Måste vara mycket foundationlinjer i henne - dvs. massa morgans längre bak ;). Hon är rent för snygg för att vara kvärter. :D

    SvaraRadera