måndag 11 maj 2009

Grillkväll på Sloppy.

I lördags var det åter igen grillkväll på Sloppy. Thomas tyckte vi skulle lasta pållarna som vanligt och rida och ha lite socialträning för dom båda. Jag hade väl ingen så där jättelust men blev övertalad. Det var kanske lite bekvämligheter från min sida och orken kanske inte var där riktigt. Men när väl hästarna var lastade och vi var på väg så kom energin tillbaka.
Väl framme så lullade vi lite fram och tillbaka och där fanns grönt gott gräs att tugga på tyckte både Bonnie och Star. Efter ett tag sadlade Thomas Star och jag och Bonnie knallade rundor. Jag provade att få in henne i baren, det var inga problem ``här har jag varit förr ´´ sa Bonnie och knallade upp och ner för dom små trapporna. Bonnie blev också kliad och kelad av Kicki som blev helt förälskad i henne i säkert en halvtimme, Bonnie bara stod där och mös och mös.

Efter två timmar tyckte vi det var dax att åka hem och då hade vi hunnit med att skotträna dom oxå.

Här provar vi att ha Bonnie som handhäst. Gick mycket bra. Har provat en gång tidigare men både Star och Bonnie tyckte det var lite läskigt då. Jonas och jag står och småtjattrar lite. Jag sa till honom att han skulle hänga lite på Bonnie och som ni ser bekommer det henne inte alls.
Nedan ser vi Kenth som för första gången rider i sitt liv. (Sa han) Han var lite skakig i benen men vi tyckte det gick suveränt. Han både skrittade och travade själv. Ska oxå passa på att tacka Kenth för alla fina foto han hjälper oss att ta emellanåt.
Yihaaaa....

Jonas bygger lite på sin hönsgård. På söndagen skulle han hämta lite höns.
Han har oxå två söta grisar. Jag har döpt dom till Wing och Wang.
Hamnar man hos grisarna i serien Deadwood så är det kört. Grismat........
Bonnie var lite törstig så hon fick lite Loka men det var INTE Star. Det syns. Men Thomas däremot kan göra fin reklam...... Även cowboys dricker Loka.
Efter vi hade lastat av hästarna hemma, tagit en dusch så åkte vi tillbaka till Sloppy. Där lekte killarna lite med sin pangar och Jonas eldade i saloonen så vi fick knappt luft. Men åter igen hade vi en mysig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar