lördag 28 februari 2009

Morgonmys







Nu på morgonen när vi skulle släppa ut pållarna så ligger Bonnie och sover när vi kommer ut i stallet. Hon brukar göra det vid denna tiden men idag tänkte jag att det ska fotas. Hon är nog ganska trygg för man kan gå in och kela med henne fast hon ligger kvar.









Igår kväll var Thomas i ridhuset och tränade för Sara. Det var ett ganska hårt pass. Både Star och Thomas var ganska svettiga efteråt. Star var pigg men inte riktigt på humör och det märkte vi när vi skulle hem. Just nu håller vi på att träna Star att lastas med en person bara. Han är ibland som en envis gammal åsna och ska överhuvudtaget inte gå in i transporten så det gäller att vara envisare än honom och tillrättavisa honom. Vi brukar alltid parkera intill ett staket eller vägg så att han inte kan smita sidan om på ena sidan men igår stod vi mitt på gårdsplanen. Det tog lite tid att få in honom men till slut gick det. När vi kom hem blev vi glatt emottagna av Bonnies gnägg inifrån sin box.
Igår på eftermiddagen fick jag ett roligt samtal, det var Ingela som ringde. Hon berättade att hon hade varit och tittat på en quarter. Och köpt den. Hon heter Wannabeminime och är från TPH i Hörby. Grattis grattis Ingela och lycka till med henne i framtiden.

1 kommentar:

  1. Men ni vet väl att Star är en korsning mellan åsna och gnu... ;-)

    SvaraRadera