söndag 18 januari 2009

Övning igen!


Lördag och jag är ledig från jobbet för en gångs skull. Det blåser kallt och är ruggit ute. På med thermobyxorna och ut på ridbanan. Tänkte rida Star lite medan Thomas övade trail och ledövningar med Bonnie. Det var inte så kul idag, ridbanan var lite hård och Bonnie ömmade lite i hovarna (trodde vi), Star var ganska sur och inte alls på humör. Vi höll inte på så länge för det kändes lite segt. Har inte ridit på ett tag så det kändes konstigt och jag är ju van vid att rida Bosse.
Vi bytte så jag tog Bonnie och Thomas hoppade upp på Star och red ut en bit på vägen med honom. Star var en riktig surdeg idag, han skulle inte gå en meter ut på vägen. Han kunde inte lämna tjejen. Thomas fick ta i med hårdhandskarna så han lullade till slut iväg sur som en citron.
Bonnie brydde sig inte speciellt att han gick iväg, hon gnäggade lite men hon föredrog mig istället. Det gick bättre att öva ledövningar när Star var borta. Och hovarna var inte så ömma då inte (hm). Tog sedan en liten promenad på vägen utan några problem, hon följer en som en hund.

1 kommentar: