söndag 11 januari 2009

Bonnie på sin första promenad.


Idag har Bonnie varit ute på promenad med mig och Thomas och kollat in dom nya vidderna. Det var lite jobbigt att lämna Star och följa med. Men som vanligt var det vi som vann och hon fick ge sig. Star fick bli hemma och passa stallet. Han är inga problem att lämna hemma. Självklart lite springande i hagen och gnäggande efter tjejen. Promenaden gick bra och vi får gå genom en gård med massa maskiner och konstiga grejor, men efter att ha kontrollerat allt och lite påpushning bakifrån så kunde man knalla vidare. vi var väl ute i knappt en timme och när vi vände hemåt fick den lilla damen brått. Efter snurrande och bråkande att hon skulle gå bakom oss gav hon sig ganska snabbt och lullade lugnt efter oss hem till en väntande Star och gott hö efter hovkratsning. Hon är verkligen en lugn och go tjej och hon undersöker oss dagligen från topp till tå om där är nått gott i fickorna. Tyvärr kom inte kameran med idag men vi får ta med den en annan gång.
Imorgon kommer hovslagaren och ska titta över pållarna och Star får nya skor. Sedan fortsätter veckan som vanligt med jobb och så.
Bilden föreställer Bonnie och hennes mamma Missy.

3 kommentarer:

  1. Jag uppskattar verkligen den här bloggen och kommer kika in här varje dag!
    Sorgligt att Bosse åkt, men jag är glad att Star känner ansvar för den lilla. Ska bli kul att se henne i framtiden. Vi hade faktiskt tänkt ha en clinic i ledarskap med lite unghästar i vår. Jag kan återkomma med datum när det är bestämt, så får ni gärna komma om ni har lust.
    Kram Sara

    SvaraRadera
  2. Kul du hittade in. Du är så välkommen.

    SvaraRadera
  3. Hör av dig med cliniken när det är tid.

    SvaraRadera