söndag 25 januari 2009

Bonnie får besök !

Idag på förmiddagen kom Lena och Mats från Bonanza (Bonnies uppfödare) på besök. Jättekul. Dom hälsade på Bonnie och tyckte hon hade växt till sig och mognat. Kändes jättebra för mig och Thomas. Tyckte också att Star var fin och trevlig.

Vi provade Bosses gamla sadel på Star för att se om den passade, men det gjorde den inte så klart. Typiskt, jag som älskar den sadeln. Jag får väl smörja in den och sätta undan den ett tag, så får vi se längre fram vad jag gör med den.

Efter fikat och lite småprat om allt möjligt så gick vi upp i skogen och visade den stora hagen som vi får låna av våra grannar.Yoga och Ito fick stanna hemma för Lena och Mats hade sin Julle med sig. Yoga löper så det var bäst att dom inte träffades. (Vill inte ha en massa små hulliganer just nu). När vi kom upp i hagen såg vi att vildsvinen hade varit på besök igen i hagen. Dom hade vällt upp och ner på halva hagen. Trist. Här är en bild på Julle tagen i somras.

Efter Lena och Mats hade kört och vi kom in igen, så hade Yoga redan varit i full gång. Hon hade hunnit med att äta upp Frasses mat och bära skålen till hennes sovplats under trappan. Ta en vitlök, en paprika, ett plastlock och tuggat sönder. Hon är fantastisk den hunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar