måndag 12 januari 2009

Hovslagare Bengt på besök.




Imorse for jag iväg till jobbet och Thomas fick stanna hemma och ta emot hovslagare Bengt.


Han började med Star och skodde honom. Han hittade lite röta i ena hoven så den får vi behandla några dagar med koncentrerad citron. Bonnie stod i sin box när han började banka och slå på skorna och föra en massa oväsen. Skitläskigt tyckte Bonnie, och snurrade runt i boxen. Ja som vanligt tjejen, det är bara att gilla läget. Hovslagaren kommer fler gånger. Efter att Star var färdig så var det Bonnies tur. Bengt tittade på alla 4 hovarna och justerade till ett bakben bara, han kommer igen om c.a 6 veckor och tittar till henne. Hon stod alldeles stilla och var jätteduktig. Efter att Bengt hade åkt fick Star och Bonnie knalla ut i hagen och Thomas körde till jobbet.

Varje dag när jag kör hem efter jobbet så undrar jag alltid vad Yoga kan ha hittat på medan man är på jobbet. Det har ju blivit bättre och bättre med hennes hyss men det kanske beror på att det inte finns några grejor att tugga sönder längre. Hon har helt enkelt tagit slut på dom. Dvdfilmerna är kanske inte så goda längre. Men i alla fall när jag kom hem idag hade hon fått tag på lite tidningar och en hästbok och massakrerat dom i småbitar. Kul!! Börja med att städa. Jaja det kunde vara värre.

2 kommentarer:

  1. Jaså Yoga hittar fortfarande på hyss...
    Kondo lyckades bita sönder Filippas kompis mammas skinnvantar under 5 minuter då de var här. Pinsamt! Det blev en tur till Centersyd och shoppa nya vantar./MM

    SvaraRadera
  2. Hoppas du hittade likadana (fniss)

    SvaraRadera