tisdag 13 januari 2009

En myskväll i stallet.






Ja nu är det tisdagskväll och dagen har bara runnit förbi. Kom hem från jobbet vid halv femtiden. Släppte ut hundarna och kollade till hästarna som var ute så jag kallade in dom och gav dom lite hö, såg att Star var lite frusen fast han har täcke, så jag bestämde att dom skulle stanna inne för dagen. Tog på Star sitt fina fleecetäcke med stjärnor på. Kollade Bonnie men hon frös inte, hon var bara blöt ovanpå pälsen inte inne i. Tog hundarna på en liten promenad och idag hade Yoga varit duktig, inget hyss (kanske det var för att dom fick tuggeben i morse).
Efter mat och lite slappande så gick jag, Thomas och hundarna ut i stallet. Där övade vi med Bonnie att stanna kvar i boxen, fast dörren var öppen. Det är andra eller tredje gången vi övar detta med henne och hon är duktig som vanligt. Band upp henne sedan, borstade av henne lite och kratsa hovarna. Hon skötte sig exemplariskt som vanligt.
Efter fick Star också en skönhetsbehandling och hovarna behandlade med citron. Han mös riktigt idag. Han var riktigt go och mysig och vi borstade honom länge och väl. När Star och Bonnie var klara för idag tog Thomas tag i att borsta Ito. Man kan borsta honom i timmar och ändå ha lika mycket kvar. Han har en otrolig päls den hunden. Klockan drog iväg och vid nio nattade vi pållarna och gick in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar