torsdag 11 augusti 2011

Musjägaren.

Ja dom har lätt för att lära och instinkten finns redan så små dom är. Belle kom in med en liten mus och den ena ungen tog den direkt och den morrade så högt att dom andra inte vågade närma sig utan satt på avstånd och tittade på medan den lilla musen fick luftfärd efter luftfärd. Vill säga att musen var död annars hade jag inte kunnat titta på utan släppt den lilla stackarn. När jag åter igen en stund senare gick in i stallet så fanns det inte ett spår av musen, var var den tro??
Dom små är nu helt galna när man kommer ut i stallet, dom kommer farandes och hänger i byxbenen och försöker att klättra ända upp på ryggen och det gör sablar så ont. Jag har en liten röd pojke som favorit, han kommer direkt när jag kommer och ska kelas. Thomas har en flicka som är hans favorit, hon var här inne igår och mös i soffan. Dom bryr sig inte så mycket om Yoga för hon har varit med i stallet ända sedan dom var små.

Kolla öronen, det är ingen som vågar att utmana.



Thomas favorit.



Barn överallt, jobbigt......
Hemma hos Pia och Arne är det fortfarand liv med Nisse och Dick, dom gillar inte Stina ännu men Stina trivs och är så kelen så kelen, men stå ut Pia det löser sig snart.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar