måndag 8 augusti 2011

Kattflytt.

Igår söndag var det dax för två små katter att lämna stallet och deras syskon. Först blev Svante som han nu heter hämtad av Robban och Elin. Han ska bo i ett radhus i Eslöv och vara både inne och utekatt.
Efter att Svante hade åkt kom Pia och hennes lilla katt Nisse och skulle hämta Stina. När Stina och Pia gick hemåt var inte Nisse med utan Thomas hittade honom skrikande i vår gran högt, högt upp. Jag och Thomas försökte att få ner honom men icke, jag fick ringa till Pia så hon fick komma över och kalla ner honom och då löd han. Varje gång Pia kallade på honom så svarade han på sitt lilla kattspråk att han var på väg ner. Tur var väl det för annars hade vi väl fått ringa brandkåren.
När väl Nisse hade kommit ner och vi hade fått i oss vars en pizza så gick jag över till Pia för att se så Stina hade det bra där over på Bäckhäll och visst hade hon det. Hon hade tagit Nisses korg ! och Nisse han morrade och fräste åt lilla Stina och tyckte inte alls om henne. Det går väl förhoppningsvis över om någon dag.


Drottningen över korgen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar