onsdag 17 augusti 2011

Helgen......

......har vi ju som sagt tillbringat på High Chaparral. Underbart väder, kom inte en droppe regn : ) Det var den sista rundan för i år och sista gången med vår gamla husvagn. Nu har Carina städat ur den så den är ren och fin för att läggas ut på blocket.
På väg hem från High Chaparral så ringde en tjej angående kattungarna, hon var oxå på väg hem från Småland och skulle hem till Malmö och på vägen tänkte dom köra inom och hämta en kattunge. När dom väl var här och såg hela kattdagiset så blev det två och dessa två kommer till att få det superbra med riktigt veterinärfoder och vaccinationer och så goa människor.
Senare på kvällen kom Oskar och Ida och hämtade Junior och hans bror (Senior kanske) och dom ska bo i ett stall. Efter rapport från Lena så har dom det superbra och Oskar springer och tittar till dom flera gånger om dagen. Han har t.o.m sagt till sina grannar att dom ska köra försiktigt på vägen för att inte köra på sina älsklingar.
Igår tisdag kom en tjej från Höör och hämtade den sista röda kattungen. Helt plötsligt från att ha nio små bebisar finns det bara två småttingar kvar och det ser ut som om dom får stanna. Fick ett mejl ifrån Norrköping att hon ville ha bägge flickorna och undra om jag kunde köra halva vägen. Haha vad tror folk?
Nu hoppas vi att alla små katter får det bra resten av sitt liv.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar