söndag 5 juni 2011

Uppdatering.

Ja träningarna har fortsatt, Malin var här i tisdags och då kändes det mycket bättre. Sofia är här ofta och rider Star. Han börjar komma i form igen efter vintervilan. I onsdags var hovis här och satte dojjor på Star och verkade Snappan. Bonnie var helt ok, han tog bara lite kanter här och där.
 

I torsdags kom Sofia vid halv tio, vi sadlade Star och Snappan och Thomas tog järnhingsten, så tog vi vår premiärtur ut på grusvägarna. Stackars Snappan, hon ömmade som tusan för hon var nyverkad så det blev bara en liten skrittrunda och när vi närmade oss Hörnetorp så vägrade hon t.o.m att gå fast jag hoppat av henne. Fy bubblan vad jag hade dåligt samvete för henne. Stackars Snappan. Hon får vila sina stackars ömma fötter ett par dagar. Bonnie fick stanna hemma  och det var ju ett tag sedan hon blev själv kvar hemma i hagen. Hon gnäggade när vi red iväg och Pia sa sedan att hon gnäggat i en kvart och när vi kom hem så gick hon och betade lugnt.


På fredagen fick vi tillökning här på Hörnetorp. Belle fick fyra små söta bebisar. Två röda, en svart och vit och en helt svart. Den svarta heter Svante och när han blir större ska han flytta in till Arne & Pia. Det är Arnes egen lilla katt....Det fick ju så klart firas med en whiskey.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar