tisdag 28 juni 2011

Uppdatering.

Yippie snaaart semester, nedräkningen har börjat och jag längtar så det knakar. Kattungarna  växer så det knakar och dom blir sötare och sötare för varje dag. Billie Jeans ungar började öppna ögonen redan på sjunde dagen. Svea heter numera Stina har det bestämts.








En kväll förra veckan var jag och Yoga uppe hos Lena och Julle och vi var ute och promenixade en lång runda i söderåsens skogar. Yoga och Julle tog en extra runda utan sina mattar (hmm) och vi fick stå och vänta i säkert en kvart innan dom kom tillbaka. Men dom kom tillbaka i alla fall (pust). Det var underbart väder och efter rundan drack vi kaffe och åt glass.



En kväll tog vi alla tre hästarna in på ridbanan och longerade dom lösa tillsammans. Det var ganska mäktigt att stå där tillsammans med Thomas och driva dom alla tre tillsammans.
Bonnie har varit lite trött så hon har faktiskt fått vila några dagar men nu ska hon igång igen.


Midsommar firade vi på High Chaparall med Lasse och Carina och att det var en lugn och skön midsommar och som vanligt hade vi kul med många goa skratt. Sandra och Kenneth var våra hus och djurvakter här hemma hela helgen.
Nu står husvagnen kvar till nästa helg då det är Ranch Horse Classic och vi tillbringar hela helgen där.

2 kommentarer: