tisdag 14 december 2010

Julklappsspelet med jobb.

I onsdags förra veckan så hade vi den årliga träffen med jobb innan jul och spelade julklappsspelet. Detta året skulle vi egentligen vara här hos mig men mina kära arbetskamrater vågade inte köra i snövädret. Fullt förståeligt..... I alla fall så träffades vi hemma hos Lotta. Vi började med att käka kinamat och jag åt som vanligt kyckling på spett med jordnötssås, vilken är min favorit.
Efter maten så spelade vi och som vanligt gick det hett till. Alla är som gamar efter julklapparna. Det är kanske inte alla som vet hur det går till, man lägger alla klappar i mitten på ett bord och sedan slår man en tärning och för att få en klapp måste man slå en etta eller sexa. Slår man en sexa får man ta två klappar och sedan slå om. När alla klapparna är slut på bordet börjar vi om och då tar vi klappar av varandra, Detta görs på tid och det är bara en som vet hur lång tid vi har på oss. När tiden är ute så öppnas paketen och sedan spelas det en runda till då man åter tar klapparna från varandra. Gissa vilket tivoli det är när det är tolv stycken tjejer som spelar. Ojojoj.
I klapparna kan det vara precis vad som helst. Var och en köper klappar för 100kr. Det kan vara en klapp eller tio, bara man handlar för rätt summa.
Lite bilder.......





Högen med klappar

Mona plockade hem nästan alla klappar i första omgången,
men fick en lyckta och en ask tändstickor med sig hem.
Karin ``jätteglad´´ över Ullaredstrosorna.


Men Nadja tog dom för att hon så ``gärna ´´ ville ha dom.....

Tack alla för en jätterolig kväll !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar