lördag 25 december 2010

Julafton!

Ja julafton firades som sagt här hemma på Hörnetorp. Vi frodade i mat och var så mätta så mätta allihopa.
Vi hade ju knyte som vanligt och då görs ju alltid lite extra mat.
Julklappspelet var igång och i år bråkades det om ett par jättesöta tomtar. Alla ville ju ha dom så dom for fram och tillbaka över bordet men det var fam Malm som tog hem dom till slut men det var nog lite fusk för dom spelade ihop hmm. När alla var så mätta efter maten tyckte vi att vi skulle motionera lite så vi satte ihop lag och hade en liten turnering i olika sportsgrenar på vårt wii. Tyvärr så han vi inte spela färdigt för Sanna skulle till kyrkan i Kävlinge och sjunga mitt i natten??
Jag har också tagit ett foto på Billinges fulaste julgran, ja det är vår det! Efter mycket velande fram och tillbaka så bestämde vi oss för att införskaffa en julgran. Ha Ha lättare sagt än gjort. Thomas frågade grannen som har skog om vi fick ta en julgran i skogen så Thomas hämtades upp av honom och dom två plumsade i skogen i en halv meter snö och hittade detta......
Jag blev förtvivlad men skulle vi ha gran så skulle vi, sa Thomas......
Nästa år blir det att vi köper, kan jag tala om.
Tomten var ju oxå här tidigare på dagen och lämnade lite julklappar under granen och jag fick nya fina kulor och en jättefin postlåda av familjen Malm.

 






SKÅL!




En stolt Fillipa.

Yoga fick oxå julklapp av Lena.


Håll tungan rätt i mun!

2 kommentarer:

  1. Haha, kul och läsa en annan version angående julklapps spelet.....Game on syrran....

    SvaraRadera
  2. Tack för en trevlig kväll.
    Håller med om att det var synd att vi behövde åka till kyrkan men Sanna sjöng så att hårståna reste sig enligt hennes kompis mamma så det var värt att åka dit.
    Sess snart igen för nu övar vi wii varje kväll så att vi ska kunna vara med och konkurera nästa gång. // Lena

    SvaraRadera