lördag 25 december 2010

En god fortsättning........

till er alla.
Julafton har nu passerat och alla barn har fått sina klappar efter lång väntan.
Steg upp ganska tidigt idag, gav hästarna mat och städade upp det sista efter gårdagen. Julafton firade vi här och som vanligt hade vi en mysig julafton med julklappspelet, mycket mat och wiispel.
Tidigare i veckan har vi inte haft det så kul. En kväll hittade Thomas Star liggandes i sin box när han skulle få sitt natthö. Han hade fått kolik och vi fick då promenera med honom fram och tillbaka på vägen och som tur var så var det inte totalstopp i magen utan han hade diaree. Så fort vi kom in i stallet med honom så lade han sig ner, så på med grimskaftet och promenera igen. Pratade med jourhavande veterinär som avvaktade med komma i.o.m. han hade kurr i magen. Vid halv två på natten hade det släppt och han stod åter på alla fyra och tuggade lite. Pust,pust. Nu mår han bra igen.
Lilla hyenan Samantha har oxå åkt hem efter ha tuggat sönder bägge sofforna, så nu letas det nya soffor på blocket. Tur att vi köpte begagnad efter Yogas tuggperiod.
Jag måste oxå i efterskott gratta lilla Elliot som fyllde år i onsdags och Tim som fyllde år igår julafton. Grattis i efterskott till er båda.

 

  


Så fint skottat det är vid postlådorna.....

Den stolta skottaren......eller?

Dick som har växt ganska bra och är superkelig.

BUS BUS BUS



Söndagen innan jul bjöd jag och Thomas hem Arne & Pia på lite mat, jag och Thomas får ofta fika hemma hos dom, ibland känns det som om vi hade kunnat flytta in där så jag lagade lite middag och så kom dom över och något som inte brukar inträffa en söndag inträffade den dagen. Snapsen åkte fram och både jag och Pia tog faktiskt vars en.
Efter maten och snapsen spelade vi wii och Arne var en hejare på bowling.

 



Bowlingproffset


Pia fick lite hjälp av mig att åka vattenskidor.

2 kommentarer:

  1. En riktigt GOD FORTSÄTTNING på julen till er alla! Ser ut som om ni oxå haft en mysig julafton. Stackars lille Star - skönt att han är bra igen :) Ha ett GOTT NYTT ÅR -2011! Kramar från "Stars Mia"

    SvaraRadera
  2. Tack det samma till er Kramar Åsa & Thomas

    SvaraRadera