måndag 22 februari 2010

Najs!!!

Visst är allt underbart när allt funkar som det ska, men i lördags blev vi måttligt glada när vår luft/luftpump brakade. Vi har väl haft det på känn ett tag men varför just nu. Imorse kl 5 hade vi 16 grader och visst vaknar man när det är så kallt. Som tur är så har vi ju kaminen att elda i och utan den hade vi nog frusit ganska bra när det är -9 grader ute. SUCK SUCK. I alla fall så fick Thomas ta ledigt från jobbet idag och gasa iväg till Höör för att inhandla en ny pump. Vi ska väl försöka att installera den sedan när han kommer hem. Jag jobbar själv kväll så jag får bistå så gott jag kan. Önska oss lycka till !!!!

Skitpumpen
Ridningen i söndags blev inställd oxå på grund av vädret, man ska inte ge sig ut på vägarna med en häst i transport i sådant väglag, så Star han fick vilodag istället.
I fredags varnade dom på radio om alla tak som rasade in p.g.a. snön och plötsligt kom vi att tänka på taket på nybygget som är ganska platt så snön rinner inte av det. Så fram med kvasten och Thomas fick kvasta för jag vågar inte att klättra upp på sådana höjder.
Pållarna på väg in.

2 kommentarer:

  1. LYCKA TILL!
    Ni får hålla er varma med mycket kärlek. ;-)

    SvaraRadera
  2. ??? Hm var köper man det?

    SvaraRadera