lördag 18 juli 2009

Semestervecka 1

Hela första veckan på vår semester har vi haft att göra. Thomas har fått låna en betesputs och har kört i alla hagar och jag har kört gräsklippare. Hagarna blev jättefina. Wyatt ligger och solar sig. Helt plötsligt har han blivit superkelig, nu klättrar han upp för benen när han vill kela och man blir inte av med honom.
Ito och Yoga har oxå fått sitt sommarbad. Jag kopplade trädgårdsslangen i badrummet så jag fick varmvatten och sedan schamponerades och borstades det på gräsmattan. Ito som hatar vatten såg faktiskt ut till att vara ganska belåten efteråt.

På torsdagskvällen kl sex var det dax för min första ridlektion för Malin på TPH. Ingela har ju köpt sin Minimi där och tränat för Malin tidigare och detta var då första gången som vi tränade tillsammans. Jag hade lite fjärilar i magen innan på dagen. Men det kändes jättebra och Star tyckte det var jätteroligt att träna. Han var så lugn och go hela tiden. Ny tid är bokad tillsammans med Ingela och då är det Thomas som tränar. Bonnie fick stanna hemma själv och vi bad Lall titta till henne när vi körde. Hon hade sprungit och gnäggat fem minuter men sen lugnade hon sig och när vi kom hem så stod hon vid stallet och gnäggade oss välkomna hem. Efter en snabb dusch så körde vi till Lasse och gratulerade honom. Han fyllde inte år förrän på fredagen men vi kunde inte då så han fick ha sin paket på torsdagskvällen. Vi satt ute på deras terass ända fram till klockan tolv på natten och stackars Lasse skulle upp och jobba tidigt dagen efter.
På fredagen så tvättade Thomas av vår uteplats med den nya högtryckstvätten som inköptes på fredagsmorgonen. Plattorna blev rena och fina. På kvällen skulle Arne, Pia, Lall och Sussi komma och äta lite grillat. Som tur var så hann vi äta innan himlen öppnade sig och regnet bara ösde ner.Här letar Arne efter en köttbit som han skulle kasta till hundarna efter vi ätit, men han kastar så dåligt att den hamnade i murgrönan. Han gav upp efter en stunds letande och då gick Ito fram och sniffade upp köttbiten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar