lördag 18 juli 2009

Grillkväll hos Mona och Stefan.

Har varit hos Mona och Stefan ikväll och firat Filippa som fyllde år i februari och grillat. Filippa ville inte ha kalas i februari utan ville att vi alla skulle komma och grilla hos henne till sommaren istället, så det blev av ikväll. Fick nu se den rejäla fiskdammen som har grävts i trädgården. Så fint det blev och fiskarna var gigantiska och fina. Tyvärr så glömdes kameran idag igen så fotona är tagna med mobilkameran.
Den stora fisken heter Jaws och var verkligen stor, 75cm och växer fortfarande.
Kondo, en ``ny´´ gangster i familjen.
Snygge Elliot ;)

Filippa och Linnea. Linnea har precis kommit hem från en tre veckors husvagnssemester i norrland tillsammans med Ann och Jens och myggorna.
Malmbarnen Filippa & Elliot.

Sådana här goda grillspett bjöds det på och
så här snygg var grillmästarinnan.

Sådana här fina priser kan man vinna på dessa fantastiska fiskar och till hösten ska Stefan åka till Japan och få en egen privat guidad tur och se på stora koiuppfödningar.

Efter den goda maten fick ju rockbandet dra igång. Här är det Stefan på trummor och Tim på guitarr. Dom övar på att spela Metallica. Jag fick ju oxå testa några gånger men jag kan väl säga att det gick inte så bra så jag la ner det ganska snabbt. Gick och åt efterrätt istället. Glass med kolasås, inte fel det heller.
Tack familjen Malm för en trevlig kväll och tidigt imorgonbitti bär det av till Degeberga samlarmarknad.

1 kommentar:

  1. Tack själv, men du kan ta bort de där fotona med hon i den turkosa t-shirten och skyddsglasögonen. ;-)

    SvaraRadera