onsdag 8 juli 2009

4 Juli på Jägersro.

Nu i helgen som varit har vi firat The American Day på Jägers i Malmö. Var också jätte trevligt. Träffade massor med folk som vi känner och vi tillbringade hela lördagen där. Allt på Jägers den dagen gick i amerikansk anda. Där var uppvisning av amerikanska hästraser och uppvisning på olika westerntävlingar. Amerikansk mat mm, mm.
Stolta Sara på sin Penny med fölet Escania´s Pharazon LT.
Vi åt alla den amerikanska hamburgermenyn. Då fick man en grillad jätteburgare i bröd och sedan fick man ta vad man själv ville ha på burgaren på ett jättestort buffebord. Där fanns allt till den burgaren t.o.m. chips. Vi åt så vi höll på att sprängas och på söndagen låg Thomas nerbäddad i feber och ont i magen. Kan det varit burgaren tro ????
Innan vi for iväg till Malmö den dagen så var jag och Thomas ute och red på Star. Vi tog en liten skogsrunda men flugorna var så elaka i skogen så Thomas fick hoppa av Star och vi fick nästan springa därifrån. Stackars Star höll på att bli helt tokig på flugorna fast vi sprutat flugmedel på honom. När vi kom hem så fick både han och Bonnie duscha. Star som börjar vänja sig nu med duschen kan börja tycka det är skönt. Bara man inte sprutar honom i huvudet, det gillar han inte ännu, men Bonnie, hon bryr sig inte om att få vatten i huvudet hon bara njuter den där lilla damen. Lilla och lilla, hon börjar faktiskt komma ifatt Star nu på höjden. Hon växer nog om honom ser det ut som. Tyvärr så haltade hon lite förra veckan så vi har låtit henne vila och inte tränat henne något. Tror hon har vrickat till frambenet när grannens hästar var på besök på vår ridbana häromdagen. Det är en hingst och ett sto som är på bete hos Vilho. Dom ville väl hälsa på Bonnie och Star en liten runda så dom fixade till det alldeles själva.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar