måndag 13 juli 2009

Semester !

Skönt nu har man semester. Fyra veckor ledighet ! Fredagen började jag och Thomas med att ta ett långt bad i vårt spa med cider och öl. Senare på kvällen dök Pia och Arne upp, vi spelade lite kort (Billingepoker som Ingela och Peter lärt oss.) och drack några cider till. Man kan väl säga att vi laddade upp inför den årliga sommarfesten hos Lall och Sussi som nalkades på lördagen.
På lördagsmorgonen lastade vi Star och så körde Thomas till Lasse och dom två var ute och red en runda. Jag var hemma hos Bonnie och vi tränade lite i rundcorallen och på ridbanan med lite bommar. Hon är så duktig, brydde sig inte speciellt mycket när Star åkte iväg i transporten. Gnäggade lite och galopperade runt i hagen i två minuter sedan var det bra.
Klockan sex på kvällen började festen hos Lall och Sussi. Vi hade följe dit med Ingela, Peter, Arne och Pia. Vi hade en jätterolig fest med lekar och frågesport och gissa vilket lag som vann. Lag 5 förståss som både jag och Sussi var med i.
Tack Sussi och Lall för en jätterolig fest och vi längtar redan till nästa år !!!


Ingela och Peter sov över hos oss och efter frukost så tog vi hundarna och Bonnie och gick ut en runda. Vi gick upp i skogen och Ingela visade oss en liten väg där som man kunde rida ganska långt i. Bonnie som aldrig hade varit i en skog förr tog det verkligen med ro. Hon litade fullständigt på oss och jag tror hon var ganska nöjd med promenaden när vi kom hem.

2 kommentarer:

  1. Tips tips - Morganriks 24-26 på Önnestad utanför Kristianstad. Strunt i HC... ;)

    SvaraRadera
  2. Tack för att ni ville vara gäster hos oss, trevliga bilder som du har tagit!
    S:)

    SvaraRadera