onsdag 8 juli 2009

Midsommar 2009.

Vi hade tänkt fira en lugn midsommar tillsammans med våra goda vänner Lasse & Carina. Jag skulle egentligen jobba hela midsommarhelgen men jag hade arbetskamrater som gärna ville jobba istället så det blev jag bara glad över av att slippa jobba. Vår gamla granne Ulla var oxå med för hennes man var inlagd på sjukhuset. Vi hade med oss både Ito och Yoga för vi hade tänkt att övernatta i vår gamla High Chaparallhusvagn. Jag var lite nervös över Ito och Faxe, dom har ju varit världens polare men inte träffats på ett tag och nu hade vi ju en tjej med oss oxå. Man vet ju aldrig vad tjejer kan hitta på med män ?! Det hela gick mycket bra och vi hade en jätterolig kväll med jättemycket skratt. Tack Lasse och Carina för en kul kväll som varade ända fram till halv fem på morgonen.

Thomas har oxå köpt ett nytt objektiv till kameran och när Sandra och Kenneth var här och grillade en kväll provade Kenneth kameran lite på Star & Bonnie.

Sara har oxå hört av sig och berättat att hennes Kitty har fått ett litet hingstföl Ceazar. Grattis till bebisen Sara och lycka till!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar