måndag 10 oktober 2011

Regnet det bara öser ner......

....och jag blir så blöt om både skor och strumpor..... ja det kan man ju sjunga nästan dagligen denna sommar och höst. Ja hösten har kommit i alla fall för träden är väldigt färgade just nu men superfina när den lilla gula lampan lyser. Ja solen alltså, vi kan ju inte skryta med att den har visat sig ganska ofta men när den råkar göra det så blir man extra glad. I torsdags tyckte vi det var dax för hästarna att komma in i stallet nattetid. Dom var väl inte så där jätteglada över det men nu när det har gått några dagar så räcker det man kallar på dom så kommer dom och vill in. Dom har väl kommit på att det är skönt att sova inomhus i den goa halmen nattetid.



I Lördags skulle vi åka iväg till TPH och titta på tävlingar men det blev istället att vänta på en bonde som kom och lämade halm till oss. Det är väldigt dåligt med halm detta år så man får vårda den ömt och inte slösa denna vinter.
I söndags var Sofia och Caroline iväg på en liten uteritt och det hade gått jättebra sa Sofia och denna gången hade benen burit honom så alla var hela och fina när dom kom hem.
Bonnie och Snappan rastade sig själva när Star var iväg, dom sprang fram och tillbaka i hagen och det tog en stund innan dom lugnade sig och dök ner med näsan i gräset. Snappan var värst, Bonnie hängde nog bara på för att hon skulle när Snap galopperade rundor.
Gnäägg.


I kväll skulle vi haft lektion med Malin men jag fick avboka den för ridbanan ser nu ut som om vi ska ta simborgarmärket i den. Trist men som sagt vädret kan man inte bestämma över. : (

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar