torsdag 6 oktober 2011

Hästarna då ??

Jo med dom är det bra. Dom går fortfarande ute om nätterna men som vädret börjar bli nu så känns det som det är dax att ta in dom nattetid. Malin har ju varit här varannan vecka så vi har fått träning och sist red hon Bonnie för Thomas fick meka en bil som hade gått sönder. Hon tycker Bonnie är trevlig och att Thomas hade gjort framsteg med henne. Vi bestämde att Bonnie ska iväg till TPH i mitten av Oktober och fortsätta sin utbildning i fyra veckor.
Efter vi kom hem från Jägers så kom Sofia och skulle rida Star. Hon hade bestämt med Sandra att dom eventuellt skulle rida ut en runda om det gick bra med hästarna tillsammans. Och det gjorde det så klart, Star bryr sig inte om andra hästar bara dom inte går och sniffar han i rumpan. Sofia och Sandra red lite här hemma på ridbanan och sedan red dom ut en sväng och det hade gått jättebra. Sofia kom hem med ett brett leende på läpparna : )








Efter Sofia och Sandra hade ridit iväg så tog jag Snappan och longerade henne. Hon behöver tränas lite i ena varvet för det är lite stelt där och hon protesterar när hon ska springa i det varvet. Hon är lite envis och ska bråka men hon får ge sig. Thomas tog Bonnie och tömkörde henne lite på ridbanan, det var ett tag sedan hon tömkördes men det gick bra. För första gången tömkörde Thomas henne i galopp och det var lite konstigt tyckte hon. När vi var klara för dagen så var både vi och hästarna trötta och svettiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar