måndag 24 maj 2010

Uppdatering !

Återigen ett tag sedan det bloggades. Har haft ganska ont efter att jag ramlade av och har inte kunnat göra något här hemma. Jag började i alla fall jobba förra måndagen och hinner inte mer än jobba i tre dagar så kommer Malin och vi ska ha lite träning här hemma på ridbanan både jag och Thomas. Allt går jättebra tills jag återigen ska prova med en liten galopp så händer samma sak igen. Jag flyger av och jag hinner tänka i luften ``mina revben´´ så jag hinner svänga i luften och hamnar nu på min axel istället. Fy f.. vad det gjorde ont. Malin hoppar upp på Snap och galopperar henne lite och hon har nog blivit lite stressad efter fallen. Så vi får börja om från början igen. På torsdagsmorgonen hade jag fruktansvärt ont i axeln och kunde knappt röra den så Thomas fick ta ledigt från jobbet och köra mig till specialisthuset i Eslöv så jag fick röntga min axel. Som tur var inget brutet. Så nu går jag åter här igen och kan inget göra och Thomas har förbjudit mig att sitta på en häst tills jag har blivit helt bra.......
Men även om jag inte har kunnat göra något så har Thomas fått dra hela lasset med mockning och dyligt men nu har hästarna gått ute dygnet runt i två nätter. Första natten här hemma och nu andra natten i hagen i skogen. Och så klart när vi kom upp i morse kl halv sex så såg vi att Bonnie återigen stuckit sig på något. Ett sår på frambenet så vi fick gå hem och hämta vatten och tvätta av det. Det ser alltid värre ut när det har runnit blod längs benet men när det väl var tvättat så såg det inte så farligt ut. Vi får hålla koll på det.
Här kommer lite bilder..........

1 kommentar:

  1. Men snälla du!! Nu RÄCKER det väl med skador?! Fy va trist. Var nu rädd om dej! Och lyd fabjo Thomas... = ) Härliga bilder igen - mer sånt!
    Kram Marina

    SvaraRadera