måndag 3 maj 2010

Uppdatering !




Ja nu är hon hemkommen, Snap. Var och hämtade henne hos TPH och det tog bara lite mer än en timme fram och tillbaka. Snap har bara åkt transport en gång tidigare och det var fram och tillbaka från Bökeberg. Men hon gick lugnt och stilla in i transporten och stod alldeles stilla tills vi anlände här på Hörnetorp. Då backade hon lugnt och fint ur transporten och vi släppte ut henne direkt till Bonnie och Star. Star blev in love direkt för Snap brunstade och Snap blev snart accepterad av dom andra. Det märks tydligt att det är Star som bestämmer och skyddar sin lilla Bonnie i alla lägen och det accepteras av Snap än så länge. Jag hade fjärilar i magen hela morgonen men det släppte när jag insåg att allt gått superbra än så länge.

Vi har oxå varit uppe i den stora hagen och fixat till alla stolpar och träd som lagt sig nu i vinter och stängt av skogen så att hästarna inte ska kunna gå in där och skada sig, (tänker på Bonnie i somras). Vi släppte ut hästarna där valborgsmässoafton och tänkte att nu blir det full fart men det var inte så farligt men några galoppsprång och sparkar av glädje blev det.

På kvällen på valborgsmässoafton var det den tradionella eldningen och korvgrillningen i hagen.
Här ser vi mamsen och pappsen med att tillverka grillpinnar med motorsågen(?).
Jag har oxå fått mejl av Sara som berättar att hennes lilla Ceazar har flyttat till Umeå och att Penny har fått ett nytt litet hingstföl som heter Nixon. Visst är han söt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar