torsdag 1 oktober 2009

Höst !

Nu börjar det bli höst. Bladen börjar skifta i färg. Vackert men ruggit kallt. Har nu satt igång igen med träningen efter Bonnies vila. Vi hade med henne ner till Jan i söndags för att vi ville att han skulle titta på hennes ben. Han sa att det inte är någon fara med henne och vi kan börja att träna henne igen nu. Det märks att hon har fått gå och lufsa i hagen och inte haft någon som aktiverat henne. Thomas fick rasta henne lite i corallen för att hon skulle komma ner på jorden igen. Det var inga bekymmer och han tog det lugnt så hon inte slår upp sin skada igen men hon kom ut lugnare i alla fall. Hon provade oxå att komma loss i transporten när vi kom hem efter Jans träning men hon lyckades inte med det och när vi hade backat ut henne ur transporten fick hon gå upp igen och det gjorde vi ett par gånger, var oxå mycket bestämda att det var vi som bestämde när hon skulle gå och inte hon. Hon testar oss lite nu känns det som.

Gosedax med Star. Jag tror att dom tycker att detta är det bästa som finns.
Vi har nästan varje dag tre stycken rådjur som springer bakom stallet i grannens åker. Thomas lyckades fånga ett på foto, har förstorat det lite.

I tisdags var det dax att åka på utflykt med jobb igen. Vi var tio stycken som bokade stuga i Ullared. Vi anlände vid tolvtiden och alla brakade in på varuhuset med stormsteg och sedan sprang vi alla där och shoppade loss till halv åtta på kvällen. Efter ha hämtat med oss pizzor till stugorna så somnade vi alla utmattade efter dagens shoppande. Klockan sju dagen efter ringde Karins klocka och efter frukost och städning for vi ner till varuhuset och gjorde av med mer pengar. Jag handlade bland annat två fina regntäcke till Star och Bonnie.
Karin skriver kärlekssms till sin Rickard och Mia har tagit ett fint självporträtt

Jag, Nadja och Lidija utmattade efter shoppingen.
Snabb frukost sen drar vi !!!!
Mias kassar dag ett och fler blev det.

Snälla snälla släpp ut oss, vi vill shoppa !!!!!

Det här är Benzon, han är ett år gammal och har precis flyttat in till min mamma och pappa. Välkommen Benzon och till mamsen och pappsen säger jag lycka till med honom och välkomna tillbaka in i hundvärlden igen. ;)

1 kommentar:

  1. Sicken go kille!
    Och för mamma och pappa börjar allvaret igen med föräldraskap.
    Håll koll på era skor bara, det verkar vara en trend i släktens hundskap just nu. (Bland de yngre hundarna.)

    SvaraRadera