måndag 17 augusti 2009

Bonnie på Djursjukhuset.

Vilken söndagskväll !!! Var uppe och hämtade Bonnie och Star från hagen i skogen vid nio-tiden. Ser när vi kommer hem att Bonnie hade skadat sitt framben. Ett sår på insidan av knäet och jättesvullen. Tvättade av såret och ringde sedan till distriktveterinären som kom och tittade på henne. Han tog tempen och hon hade lite temp så han skickade genast upp oss till djursjukhuset i Helsingborg. Vi lastade Bonnie och begav oss till Helsingborg. Hon var såååå duktig. Hon genomgick både vägning (386Kg tung), röntgen, rakning av benet med trimmer, blodprovstagning och undersökning utan att protestera ett dugg. Hon bara burrade in näsan i bröstet på oss för att känna tröst. Sedan blev hon inskriven och vi fick åka hem. Hon blev sövd i morse för att dom skulle kunna se om lederna i knät var skadade. Fick telefonsamtal nu ikväll om att alla prover var bra och att hon kommer att bli helt återställd, om det nu inte blir några komplikationer med såret. Hon får stå kvar på sjukhuset i en vecka med antibiotika och drän i knät och sedan får hon komma hem. Stackars Star får gå själv och i morse när jag släppte ut honom sprang han och gnäggade och letade efter sin Bonnie men nu i eftermiddag har han lugnat sig och går och tuggar som vanligt i hagen. Som tur är har han kompisar tvärs över vägen.
På förmiddagen innan allt detta hände kom Sara och hälsade på. Hon var i Billinge i ett annat ärende så hon ville gärna se och träffa sin gamla Star. Han kände genast i igen henne och det ser ut som han blev glad som han burrade i hennes hår. Vi tog en fika och sedan gick vi upp med hästarna i skogen och satt i hagen med dom och snacka om allt möjligt. Vi hade en mysig eftermiddag innan Sara körde hem.
Lilla fladdermusen Yoga!
Så här ser andra omgången av svalungarna ut!

2 kommentarer:

  1. Fy vad trist! Undrar vad hon hittat på. Måste hon tvunget stå i Helsingborg i en vecka? Verkar dyrt.. Tur hon är försäkrad. ;)
    Tack för visiten!

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt med Bonnie... Hur mår hon nu? Hoppas hon snart är kry igen. Kollade filmen på Youtube där ni är med. Den var ski...-rolig!!! Ha det bra! Kram Mia

    SvaraRadera