söndag 16 september 2012

Hej vänner !

Ja äntligen har jag hittat till tangentbordet. Det är ju så att datorn är inte igång varje dag nu när Iphonen finns och Thomas har köpt en Ipad så dom används flitigt nu istället. Det spelas wordfeud, songpop och quizkampen för fullt nu för tillfälligt. Känns som man inte hinner med något annat. Hmmmm.
Sommaren är nu slut och vi har väl hunnit med en hel del på semestern. Katterna har växt och nu har vi bara två katter i stallet och tre små här inne. Redneck och Princess bor i Röstånga, Pricken som nu heter Smilla bor i Härslöv hos Lidija, Wilgot bor hos Mia & Pontus på Brinkabacken och Lilla Grå heter Mille och bor oxå i Röstånga hos Lene & Ole.
Smilla
Mille

Smokey som nu bor inne hos oss.
Wilgot
Hästarna mår oxå bra. Malin har varit här och tränat oss och jag har nu äntligen kommit igång med min galopp. i onsdags när hon var här kom det bara och jag fick en superfin galopp i ena varvet, andra varvet är hon lite stelare i så det gick lite trögare men det gick i alla fall. Tyvärr så har det varit dåligt med fotograferande men på torsdag när Malin kommer så ska den fram. På torsdag kommer även en ny tjej och ska träna med oss. Hon hade tänkt att sadla om till western vilket vi tycker är helt rätt ; ))
Vi har även varit iväg och fått tänderna kollade på Bonnie så nu är hon fin i munnen.Söömnig......

En dag var jag & Yoga med ner till Malmö när Thomas skulle få akupunktur. Jag tänkte att Yoga kunde få lite social träning och vi hittade en jätterastplats för hundar. Yoga träffade en schäfervalp på nio månader som hon lekte med.

Thomas har köpt en ny leksak. Den var vi uppe och hämtade i Väckelsång. Väckelsång ligger några mil söder om Jönköping och det tog oss en hel dag fram och tillbaka och vi tog vägen om Immeln hem och hälsade på mamma & pappa som hade husvagnen där. Mamma visade foto på en liten hundvalp som dom var intresserade av och för några veckor sedan flyttade lilla huggormen Nora hem till dom.

Sanna får körlektion, sedan blev ridbanan harvad och fin.
Staketet blev bara påkört två gånger ; ))
Lena fick ju oxå testa.

Nora i full fräs....
Ska vi busa ???
Kattklanen


Klockan fem på morgonen när kisarna har ätit måste dom
upp och kela. Helst ska alla tre vara i knäet samtidigt.

Ved har vi sågat och klyvt på semestern med
god hjälp av familjen Boysen.

En lördag i Juli var vi och tittade på SM i Mounted Shooting. Vi såg halva skåne innan vi hittade dit så vi missade halva tävlingen men det gjorde inget för vi fick provrida Lars häst.Vi har haft kusinträff i Augusti och jag har så många bilder så jag tänkte göra ett litet bildspel och det kommer snaaaaart.......

5 kommentarer:

 1. Träävlit att du hittat tebax till tangentbordet igen - vi har längtat!! En gammal tant har dock svårt för den iofs fina texten - för småttit! / Mårina

  SvaraRadera
 2. Sååå tanten, kan du läsa nu ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tihi, joråsåatt...! Nu kan tanten läsa. KUL att du skriver igen - det är kul att följa era strapatser. Kul också att du känner dej säkrare med ridningen, inte helt lätt alltid det där ju. Och näe, du är inte hemsk mot katterna! Tryggare hem får man leta efter. / Mårina

   Radera
 3. TVI KATTEN vilken hemsk bild du lagt in på mig.
  Nu kommer du att bli av med både läsare o besökare när dom ser "vad" som hänger hemma hos er.

  Syster yster

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad menar du? Det är absolut inget fel på den bilden.

   Radera