tisdag 20 juli 2010

Underbart......

med semester. Man kan sova hur länge som helst men det gör man inte, man är uppe och hoppar redan vid sju-åtta-tiden. Vädret är perfekt, precis lagom. Hästarna går uppe i skogen och när vi släppte dom där häromdagen blev dom helt galna. Dom galopperade fram och tillbaka i säkert 10 min och sparkade bakut och var lyckliga. Den enda nackdelen är alla insekter så vi har fått sätta på ögonskydd. Star är väl inte så där överens med skyddet så ibland när man tittar till dom så sitter det helt på sned.
Bill och Belle har nu börjat våga sig ut från stallet och leker för fullt i rabatterna och i buskar. Doc är fortfarande inte så glad för dom, men idag satt han länge och studerade dom.
Lite bilder........

1 kommentar:

  1. Härliga bilder som vanligt...! Doc får väl helt enkelt lov att vänja sej med tiden = ) Första gången jag såg såna ögonskydd var på Graceland 1993 - hade aldrig sett nåt liknande och undrade vad i hela fridens namn det var för nåt?! Insekterna är hemska, dom borde inte ha nåt existensberättigande... Fast fåglarna mfl ska ju också ha mat. Kanhända tittar vi förbi imorgon kväll; ska titta på gård i Östra Karaby och sen ev. och kolla läget med Villo vart våra brädor tar vägen... = ) // marina & conny

    SvaraRadera