måndag 30 augusti 2010

Hej!

Usch vad jag skäms, hela sommaren har gått och jag har inte skrivet på bloggen en enda gång. Jag skäms verkligen. Men i alla fall så är det bra med alla här. Bonnie har varit hos tandläkaren för att dra ut sina vargtänder. Tyvärr så måste vi dit en gång till för tandläkaren fick slipa till hennes andra tänder för dom var ganska ojämna och sedan släppte sederingen så vargtänderna hann inte dras ut. I slutet av september åker Bonnie till Malin på TPH för att bli inriden en månad så innan dess måste vargtänderna vara ute.
Bill & Belle växer så det knakar och igår såg jag att Bill liknade en flicka och inte en pojke!? Mycket konstigt, det är ganska ovanligt med röda flickor men vi får väl vänta och se vad som händer.......om det blir en pojke menar jag...... Doc har nu accepterat att Bill & Belle flyttat in och han sitter och studerar dom när dom två leker och ibland är han med på ett hörn.
I lördags kom byggprojektet lösdrift igång. Då restes stommen till den kommande lösdriften. Thomas, Arne och Göran sågade och snickrade och jag, Pia, Lena och Sanna målade. På kvällen grillade vi och spelade lite kort. Tack alla för hjälpen.
Annars har vi haft det gott på semestern, hästarna har gått på sommarbete hela sommaren och haft det gott förutom alla hemska flugor. Men nu ska vi igång med träningen snart igen så vi får fart på både hästar och oss själva.
Yoga har oxå förändrat sig mycket under denna sommar. Nu leker hon både med pinnar, bollar och bär posten till oss. Kul.... Hon har ju oxå sin pojkvän Semmel som bor uppe i skogen vid hagen, när vi inte ser så smiter hon iväg och så busar dom två ett tag, sedan när hon är trött springer hon hem och låtsas som ingenting hänt.....
Jag har gjort en liten film som kommer här........

Malin på TPH har tränat en paint för att ställa upp i årets Quarterrace på American days på jägersro. Grattis Malin och TPH för vinsten. Klicka här för att se loppet.

1 kommentar:

  1. Kul att se att ni lever! Röd flickor blir det när mamman bär en röd gen (sköldpaddsfärgad alltså) och pappa är röd. Då får kattungen en röd från varje föräldrar och blir själv röd. Får den bara en röd gen blir den sköldpadda. Detta är för att den röda genen sitter på X-kromosonen vilket innebär att hankatter alltid blir röda på en gen från modern men aldrig får från fadern. Hängde ni med?

    Vi har KM den 12 på Bökeberg. Kan ni inte vara med? Inga licenser eller medlemskap krävs för Open-klasserna.

    SvaraRadera