tisdag 1 juni 2010

Den gångna helgen.....

Pratade med veterinären angående såret som rann lite men det var bara helt normalt. Bonnie har varit pigg hela helgen och det har sett bra ut men igår eftermiddag såg jag att det blivit en liten bula igen ovanför såret och som tur är så kommer veterinären nu i förmiddag och ska titta på henne. Hoppas allt ser bra ut.......
Lördagen var annars en slö och slapp dag, varken jag eller Thomas hade någon energi och jag hade ganska ont i min arm så humöret var inte precis på topp. Men på kvällen var vi och firade Göran och fick gott grillat, hemmagjord potatissallad och pastasallad. Mums..... Till kaffet fick vi hemmagjord princesstårta och Thomas sa att det var den godaste tårta han ätit på länge.
Söndagen var vi båda mycket piggare och vi kände vi hade en del att göra. Steg upp vid åttatiden och drack en kopp kaffe, högg sedan i med mockningen så den var klar för dagen och sedan körde vi ner till träningen med Star. Star tyckte nog det var skönt att komma ifrån sina tjejer ett tag för han var så lugn och go. Träffade på Irene och Tommy som har införskaffat sig en ny bebis vid namn Lexi. Så liten och söt. Tyvärr dåliga bilder men jag hade bara mobilen med mig.
Väl hemma igen så fikade vi lite och lasttränade både Snap och Bonnie. Som vanligt gick Bonnie in direkt medan Snap tvekade en stund för att sedan gå in både en och två gånger. Vi tänkte att försöka få både Snap och Bonnie till att gå in själva med tiden men Star han är som han är och det får vi leva med. Efter tvätt och ombyte körde vi till Tine i westernbutiken. Vi hade bestämt träff med Lena & Göran där. Göran fick presentkort av oss på fina longjohns och här ser ni så fin han var när han provade dom. Vi började med storlek M och fick gå uppåt till storlek XXL för att han skulle komma i dom, och gissa om vi låg dubbla av skratt när han skapade sig.
Fel färg men tänk på Iprenmannen. Likhet ????
Senare på kvällen körde vi till Lasse och Carina och planerade lite inför vår årliga tripp till H.C. Iår åker vi tidigare redan på måndagen går färden..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar