fredag 16 april 2010

HALLO !!!

Sorry, sorry, sorry. Det har gått över en månad sen jag skrev här på bloggen. Dåligt av mig. Jag vet inte vad jag ska skylla på men jag har haft och göra och orken har väl inte infunnit sig på kvällarna. Har mest legat på soffan när alla sysslor var gjorda.
Men nu har i alla fall våren kommit på riktigt och blommorna börjar dyka upp i rabatterna. Denna bilden är tagen den 26 Mars. Ser ni fjärilen ?

Gräsmattan har blivit räfsad och blivit så fin den kan bli med lite grävhål av Yoga och all mossa som ligger som en matta. Vinterbäddarna är för ett tag sedan utmockade och pållarna går nu utan täcke i hagen och namsar på det lilla gräset som kommit.
Våffeldagen firade vi som vanligt med Arne & Pia. Pia hade våffeljärn med sig så det gick fortare detta året än förra (och mindre kladdigt). Som ni ser så blev dom goda.......
I påskas överraskade vi mina föräldrar som hade husvagnen i Immeln med ett besök och när vi körde hem på kvällskvisten så såg vi en hel flock vildsvinsungar gå och böka alldeles intill vägen och när vi kom med bilen blev dom inte ett dugg rädda. Vi vände bilen och lös med lamporna och fick då två små bebisar på foto. Fotot är dåligt men det är taget utan blixt och genom vindrutan.

Har varit på Bökeberg en runda till och skulle titta på lite tävlingar, men det var så himla kallt i ridhuset så vi beslöt oss för att hälsa på Sara istället. Vi hade ju nästan vägarna förbi.
Sara blev glad att vi ploppade upp och hon visade oss sina fina hästar.
Kitty och hennes hingstföl Ceazar som kan bocka.....

2 kommentarer:

  1. Äntligen.......
    Följer Er blogg slaviskt o har länge väntat på en uppdatering.
    Som vanligt, fina motiv ;) på Era bilder

    SvaraRadera
  2. Tack för besöket, det var som vanligt trevligt att ses! I söndags åkte Ceazar till sitt nya hem... Hela vägen till Umeå gick resan, enligt rapport är han pigg och glad med nya kamraten i hagen. Om ett par dagar fölar Penny. Kram

    SvaraRadera