söndag 7 mars 2010

Helgen !

Varit ledig från jobb hela helgen. Skönt. När jag kom hem i fredags så var Thomas redan hemma och hade varit ute på en liten promenad med Bonnie i den sköna solen. Hon hade varit lite bångstyrig och försökte ta över kommandot så både Bonnie och Thomas dansade rundor på grusvägen. Väl hemma så longerade Thomas henne lite på en liten snötom yta på ridbanan. Hon provade allt för att få slippa detta även försöka sparka bakut mot Thomas men han var beredd, så det lyckades inte så bra för henne, hon fick tillslut ge sig.
Senare på kvällen kom mina föräldrar och Filippa & Eliott, Sandra och Kenneth. Vi åt Tacos och sedan fick Eliott hjälpa Thomas med att tömma skopan på traktorn. Eliott log med hela huvudet.
Lördagmorgon och Bonnie har just vaknat och har lite morgongymnastik.
Vi åkte ner till Bökeberg på lördagsförmiddan och tittade på lite tävlingar. Malin skulle tävla så vi var ju tvungna till att hejja på henne.
En som oxå tävlade var Bonnies pappa FR Smart Hickolena. Blev lite besvikna när han bara blev sexa i reiningklassen.

Trailklassen som Malin tävlade i blev hon tvåa. Hon skulle tävla i fler klasser men jag och Thomas frös så vi var tvugna till att köra hem efter den klassen.
På kvällen kom Pia och Arne och vi åt middag och sedan tog vi ett dopp i vårat spa så vi fick upp lite värme igen. Jag och Pia som har börjat spela på hästarna ihopa hade 6 rätt på V75. Vi vann hela 38 kr. ;)
Idag har solen bländat en i huvudet hela dagen och det var helt underbart väder i förmiddags så Thomas tyckte att han skulle rida Star till träningen idag. Sagt och gjort hästen sadlades, Yoga fick kopplet på sig, jag plockade fram stålhingsten och så fick Star en skön skritt ner till ridhuset. Han ömmade lite eftersom han inte har skor nu men det gick över förväntan bra.
Träningen gick oxå bra, han gjorde faktiskt en liten spinn :) och efter träningen skrittade han hela vägen hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar