tisdag 26 januari 2010

Kaallllt!

Fy sjutton!! När ska denna kyla försvinna. Imorse när jag hoppade in i bilen visade tempmätaren -19 grader. Vore skönt om det hade varit +19 grader istället. Längtar så till våren så man kan hålla på mer med hästarna utan att man behöver frysa häcken av sig. Jaja våren kommer väl......
I söndags var det i alla fall dax att börja träna igen efter uppehållet. Vi kopplade transporten och lastade på Star som hade vissa problem att gå på nu efter att gått hemma och lullat med Bonnie hela dagarna. Vi var väl lite oroliga för Bonnie nu när dom inte varit från varandra på ett tag så jag ringde till grannen och frågade om han kunde titta till henne lite emellanåt.
När vi kom hem så stod hon bakom stallet som vanligt och gnäggade oss välkomna hem så henne hade det inte gått någon nöd på i alla fall och höet vi hade lagt i boxarna hade hon ätit upp. Duktig duktig Bonnie.
Vi var väl lite tidiga på träningen nu första gången för Thomas ville longera Star lite och mjuka upp honom riktigt innan träningspasset. Vid ett tillfälle så halkade han och lade sig på sidan. Han hade precis råkat komma på en isfläck. Som tur var så skadade han sig inte. Träningen som var lite mjukstart gick bra och man såg på Star att han tyckte det var roligt att komma igång igen.
Lite vinterbilder på Yoga när vi var ute på promenad en kall förmiddag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar