torsdag 26 maj 2011

Thomas utför sin läxa.......

ja inte fullt ut men dock. I måndags sadlade vi henne med den nya sadeln vi har köpt till henne och släppte henne sedan lös på ridbanan så hon fick springa av sig den värsta frustationen för hon var lite nervös att hon inte såg dom andra hästarna som gick kvar i skogen. Dom gnäggade så klart efter henne. Hon bockade en hel långsida på ridbanan och sedan var det bra. Thomas hoppade upp och red henne en kvart ungefär och det gick väl skapligt. Hon var fortfarande lite nervös men lugnade sig mot slutet.
När Thomas var klar så hoppade jag upp på henne och detta var första gången jag red Bonnie. Så konstigt det kändes, vår lilla prinsessa har blivit så stor att man nu kan rida henne, myys.
När vi var klara hämtade jag Snappan och idag testade vi att tömköra henne. Det har hon nog aldrig varit med om förr. Thomas gick bakom henne och tömkörde och jag gick sidan om henne och höll henne i grimskaft. Hon tyckte det var lite märkligt och försökte att protestera. När vi hade gått några varv utan att kräva henne på något utan bara att vänja sig så släppte vi sedan upp henne till dom andra.
Tyvärr inga foto denna gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar