måndag 27 september 2010

Lonestar !

I Lördags samlades hela familjen utom Thomas, (för han var på utbildning i westernskytte) Sandra och Kenneth (dom hade annat planerat) för att gratta pappa som har fyllt 65 i maj med en helkväll på Lonestar.
Där delades vi upp i 2 lag. Det ena laget döptes till Tjurarna och det andra till Hingstarna. Vi började med bullriding och nästan alla var uppe och provade på. Sedan gick dom 6 bästa tiderna till final och där var Linnea, Cassandra och jag med och tre andra killar som nog tillhörde Lonestar. Så klart vann killarna men jag lyckades att sitta kvar i 43sek och vann då av tjejerna, Yihaaa.
Efter bullridingen så blev det bågskytte, pistolskytte och blåsrör. Kl 18 var det dags för mat och det var kycklingfajitabuffe med tillbehör och undertiden lite underhållning. Efter maten när man var som mättast så fick vi alla lära oss en linedance. Det fixade vi alla ganska bra (vi som var med förståss). Sedan kaffe och varm kladdkaka med grädde. Under kaffet så presenterades vinnarna av trekampen och självklart var det Hingstarna som vann tävlingen. Det var 6 olika lag från andra delar av skåne) som tävlade. Himla tur att Jens var med i Hingstarna annars hade väl han surat hela kvällen ;). Tack alla för en jättetrevlig kväll !!
En liten film......

3 kommentarer:

  1. Yeehaa! Heja Åsa!! Det var en bra tid. Inte helt lätt, det där. Hoppas du inte bröt fler revben eller annat tosigt när du trillade av, hihi...
    Kram Marina & Conny.

    SvaraRadera
  2. Jaaa denna gången gick allt bra, alla ben är hela....

    SvaraRadera
  3. Kul, det får vi göra om med fler tävlings grenar.
    Lena

    SvaraRadera