fredag 12 juli 2013

Hej!!

Ja, var ett tag sedan. Har tänkt länge att uppdatera sidan men inte kommit så långt.
Det är ju så mycket med surfplattor och Iphones nu så den gamla datorn är inte igång mer än när räkningarna ska betalas. Men idag känns det som om den här gamla maskinen har gjort sitt och en ny borde inhandlas. Allt är så trögt och det finns så mycket mer man kan göra här på blogger om man har en nyare dator.
MEN den får gå ett tag till...........
Ja sommaren har ju anlänt efter en lååååång trög vinter då hästaktiviteten i stort sett legat på vila.
Men alla djuren mår bra förutom lilla Mini som vi hittade på grusvägen en tidig morgon påkörd.
Jag blir så arg när jag tänker tillbaka, när folk kör på djur kan man väl i alla fall stanna och se om djuret är dött och lägga det i dikeskanten eller något. Jag förstår att man inte går och bankar på hus mitt i natten när det är en katt och speciellt här på landet så kan det ju vara vems som helst eller ingens alls. I alla fall så hade hon dött direkt, det syntes men det var trist. : (((
Tillökning i familjen har det ju så klart blivit i stallet. Fyra små sötisar kom det och två av dom har redan flyttat till TPH för att hålla musen i schack i deras stall. En liten kille ska jag behålla och den sista tjejen ska Vivi (Thomas mamma ha).


Sissi, Stars & Stripes och min som ska bo kvar men
är namnlös ännu.

Liissen
I påskas hade vi besök av Lars med familj, som tävlar i mounted shooting. Han har lovat att hjälpa oss med att skotträna Bonnie.
Vi stoppade in små gummibollar i öronen och sedan red Thomas i volt runt om Lars som började med tändhattar och sluttade med skott. Ja som vanligt gick det bra, Bonnie hon bara travade runt och runt utan någon större reaktion. Värre var det när propparna skulle ut ur öronen, det gillade hon inte. ; ))


Nu hinner jag inte mer för denna gången för jag måste iväg och handla. Men jag lovar att komma tillbaka snaaart........

9 kommentarer:

 1. ÄNTLIGEEEEN!! = ) Som vi har längtat, kollar ju varje dag - kul att "veta läget" eftersom vi ju ses så sällan. Trist med Mini dock buhu. Ha en skön semester!! // Marina och Conny.

  SvaraRadera
 2. Hahaha trodde du lagt ner detta projektet! Vi behöver oxå en ny dator! Ska vi köpa samtidigt? Kanske får mängdrabatt?? Visst är det tradigt när kisarna försvinner! O inte blev det roligare när vi bekräftade att ännu en blivit offer för bilarna :(..
  Vi får träffas ngn dag! Längesen vi tog en öl/cider ihop alla 4!!
  Ses.. Kram fr Pia

  SvaraRadera
 3. ÄNTLIGEN!!! Säger jag också!

  SvaraRadera
 4. Tummen opp! Har själv äntligen fått tid och ork att uppdatera....

  SvaraRadera
 5. Hej, växte upp på Hörnetorp under 80 talet. Min mamma hade även hon hästar. Kul att se bilderna. MVH Ola

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ola!
   Kul att du hitta hit. Ja det har nog förändrats lite sedan du bodde här. Jag vet att det bodde en dam som hette Boel här innan och hade hästar. Var det din mor kanske??

   Radera
 6. Boel var min mamma. Hon gick bort för 10 år sen nu. Men minnena finns kvar. Brukade klättra i äppelträdet bakom huset. Kunde inte undgå att det var bilder på Lall och Sussi. Är allt bra med dem? Har inte träffat dem sen min mammas begravning. Ifall du träffar de får du gärna hälsa dem. Jag skäms fortfarande när jag tänker på hur långsamt jag målade deras stalldörrar.. Hur kommer det sig att ni hamnade på Hörnetorp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen Olle!
   Om du läser gamla minnen här i bloggen så får du reda på hur vi hamnade här. Du kan hitta den här uppe till höger. Lall o Sussi var vi hos senast i lördags och fick en god vildsvinsgryta. Ska hälsa dom från dig.
   Har du kanske gamla foto härifrån så vore det kul att se dom. Har du vägarna förbi så titta gärna in. Du vet var vi bor. ��

   Radera
 7. Ska se om jag hittar några gamla bilder. Kanske kommer jag ner en sväng i simmar. Bor i Härnösand nu, så det är en bit till Billinge.

  SvaraRadera